nuffnang1

.:)

Aug 30, 2008

Banner Promosi Bazaar Ramadan

Salam....semalam saya telah memasang banner untuk promosi bihun sup saya bagi perniagaan di Bazaar Ramadan....gantung banner tu bukan free beb...semuanya duit..he he he..zaman la nak gantung tepi pokok pun kena bayar duit...siap kena cagaran lagi sebanyak RM50....

Satu banner kena RM20.00 , saya gantung 2 banner so kena ler RM40 sekali dengan cagaran jadi ler RM90.00. Maka selamat lah banner AREE BIHUN SUP EXT SERVICE tergantung selama sebulan..macam iklan kat online lah pulak yer..he he he

Saya gantung berhadapan traffic light menuju ke arah MPSP dan bersebelahan dengan TNB Bandar Perda....harap-harap dengan adanya promosi ni ...Insyaallah makin meledak ler bihun sup tahun ni...

DAPATKAN EBOOK PERCUMA RAHSIA RESIPI SUP GEAR BOX ANDA SEKARANG JUGA
Post a Comment