nuffnang1

.:)

Sep 10, 2011

Tak Tido Malam

Salam dan selamat sejahtera...mmmm dah 2 hari aku tido lewat malam...semua ni kerana aku dok discover Blog Blog Owang muda ..Youth Blog..

Segalanya untuk mencari sesuatu yang baru dan updated almaklumlah aku ni dah veteran huhuhu, so kena lah ikut peredaran zaman kunk ni..ayat-ayat sume pun dah short hand.

Yang lawak ckit bila aku msg kat tel ngan kkwan yang seangkatan ngan Aq..depa x faham lngsung le bahasa bbudak mude ni hehhhe..tapi bagi aku owg muda ni lah yang banyak membuat perubahan samada bagi diri sendiri atau pun perubahan pada Negara..jadi suke ke idak kena follow ler...dan ini jugak mungkin begining bagi aq yang nak mula berjinak dngn stail owg muda..so harapan ku agar dapat di terima oleh generasi muda-mudi dengan follow blog aku nih..

DAPATKAN EBOOK PASAR MALAM ANDA DI SINI DENGAN SEGERA
Post a Comment