nuffnang1

.:)

Mar 28, 2017

Kenapa TonePlus Terbaik

Tone Plus Adalah Telco No 1 di Malaysia

Tip Hebatnya TonePlus

Perkongsian tips-tips bagi membantu anda lebih berjaya dalam Tone Plus.

3 Sebab Tone Plus Kantoiii.....



Ramai yang tanya pasal Tone Plus. Apa hebatnya Tone Plus? Jawapan saya mudah, kalau simkad anda boleh lawan Tone Plus dalam 3 kategori ni, Tone Plus tewas!

Ini yang Tone Plus ada:

KELEBIHAN TONE PLUS 1: LEBIH JIMAT

DATA PERCUMA

Anda topup RM30, anda dapat free data 1GB, validity sebulan. Ini betul-betul free ye, kredit anda tak tolak pun, tetap RM30. Kalau topup RM100 dapat free data 2GB.

KREDIT PERCUMA

Anda topup RM60, Kredit panggilan percuma sehingga 1000 Minit.

PULANGAN TUNAI

Anda topup bulan ni, nanti bulan depan anda dapat balik 1%-7.5%, contoh anda topup RM100, bulan depan dapat balik RM7.50, otomatik masuk akaun. Kalau buat auto topup dgn HQ boleh dapat 7%! Sebelum ni anda topup ade ke kedai tu bagi balik duit anda?

DISKAUN TUNE HOTEL

Kalau anda nak gi jalan mana2 boleh menginap di Tune Hotel dengan diskaun 30%, cuma yang ni kena book melalui HQ, banyak dah jimat tu..

KELEBIHAN TONE PLUS 2: LEBIH MANFAAT

MATA GANJARAN

Setiap kali anda topup, anda akan dapat mata ganjaran, nanti mata ganjaran boleh tukar tiket kapal terbang, tiket wayang, smartphone & macam2 lagi. Contoh kalau topup RM100 dapat 120 mata, kalau time promosi boleh dah tukar tiket KL-Jakarta tu percuma. Lagipun mata ganjaran ni senang nak kumpul, beli barang dapur pun dapat kumpul point. 

AKAUN SELFCARE

Akaun selfcare ni setiap orang akan dapat, anda boleh tengok bil terperinci kat sini, boleh topup, dan yang paling best boleh tukar no phone anda, boleh pilih 4 no terakhir, so kalau nak no sama semua satu famili pun boleh. Baru kelass!

KEKAL NO LAMA

Mesti anda pakai no sekarang tu dah lama kan? Dah ramai orang tahu, tak perlu risau, dengan simkad baru ni no lama still boleh dikekalkan. Jika anda kekalkan no lama anda berpeluang menang BMW dan tunai sehingga RM100,000. Saya doakan anda orang yang bertuah itu. Aamiin.. Tapi kena upgrade simkad lama anda ke Tone Plus dulu lah, baru boleh kekal no lama.

PA INSURANS PERCUMA

Pengguna Tone Plus juga akan dapat perlindungan insurans kemalangan peribadi bernilai RM100k, malang tak berbau. Kita tak minta ditimpa musibah, tapi kalau jadi juga at least anda dah ada backup, betul tak? Besar manfaatnya tu.

KELEBIHAN TONE PLUS 3: LEBIH HEBAT 

PELUANG BISNES

Ini yang paling best! Simkad ni boleh buat duit. Ia adalah satu biznes. Dengan modal yang ciput anda dah boleh ada biznes yang boleh jana pendapatan pasif yang lumayan. Pasif tu maknanya buat keje sekali untung berkali2 ye.. Contoh anda jual simkad kat Nilopar sekali je, tapi setiap kali Nilopar topup, anda akan dapat komisyennya.. Sampai bila-bila..

Apa ceritanya yang kata buat duit tu? Ni dia..

UNTUNG RUNCIT

Setiap kali jual simkad anda boleh untung runcit RM20.

KOMISYEN TOPUP

Setiap kali simkad yang anda jual tadi topup, anda akan dapat komsyen 13-17%, bergantung kepada pangkat, tapi paling ciput pun 13% la sebagai ahli biasa.


ROYALTI SIMKAD

Bila dah upgrade pangkat, dapat lagi extra 1-6% royalti atas setiap simkad, ni tak kira daftar bawah sape, semua anda dapat.. 

TABUNG PENCEN

Apa maksudnya ni? Duit gaji yang Tone Plus duk bayar bulan2 tu boleh diwariskan kepada ahli keluarga, katalah kalau anda dah meninggal dunia nanti ahli keluarga anda akan tetap terima duit tersebut. FULL ye.. bukan macam pencen gomen, dapat separuh je..

MACAM-MACAM INSENTIF & BONUS

Rasanya cukup dulu, yang ni nak cerita panjang sangat, kita buat post baru..

So far macam mana? Simkad yang anda pakai sekarang tu ada ke ni semua?

Daftar sekarang 0134704110
Aree aka Zul Karnai
sQuadTPaSkarPencenKe2
Northern Region
Penang BAse

Post a Comment