nuffnang1

.:)

Oct 25, 2013

Pengumuman Bajet 2014 LIVE TV1 dan UTUBE pada jam 4 PetangPastinya semua rakyat Malaysia tidak sabar menanti pengumuman bajet 2014 yang bakal di bentangkan oleh Perdana Menteri Malaysia Dato Sri Mohamad Najib dalam sedikit masa lagi.


                                     
 Buat masa ini dewan sedang menantikan ketibaan PM . Bajet pada tahun ini amat dinantikan oleh semua kerana pelbagai spekulasi dan andaian telah dibuat oleh pelbagai rakyat Malaysia. Ada yang minta bonos, ada yang minta harga minyak diturunkan, ada yang minta harga rokok naik dan turun.

 PM mulai tiba pada jam 3.52 petang disambut oleh semua menteri-menteri. Dan yang paling mendebarkan adalah penjawat awam yang inginkan bonos, elaun COLA dan pelbagai lagi yang di minta oleh cuepac. Adakah subsidi akan dinaikkan atau diturunkan, adakah BR1M akan ditambah atau langsung tak dapat.

                             

Semuanya pasti akan terjawab sebentar lagi. Pagi esok nampak gayanya semua akhbar akan laris di pasaran dan kalau anda berniat nak beli segera keluar awal pagi dan dapatkan naskah Utusan Malaysia yang lebih tepat memberi maklumat.

Sama-sama kita saksikan secara LIVE di TV1 dan UTUBE...

DAPATKAN EBOOK PASAR MALAM ANDA SINI DENGAN HARGA YANG MURAH
Post a Comment