nuffnang1

.:)

Jul 2, 2017

Kelebihan Hebat Simkad TonePlus

Tiada Yang Lebih Hebat Selain Simkad Tone Plus Yang Beri Komisen Hingga Anak Cucu

21 Kelebihan Tone Plus Sebagai Kerja Sambilan Di Internet

Assalamualaikum & salam sejahtera rakan-rakan pembaca . Hari ini saya ingin berkongsi 21 Kelebihan Tone Plus sebagai kerja sambilan di internet atau sebagai perniagaan kita.

Kenapa kita semua perlu rebut peluang buat Tone Plus sebagai pendapatan sampingan?

 

21 KELEBIHAN TONE PLUS

Program Rujukan Komuniti Tone plus adalah program memasarkan  simkad handphone.

Bukannya jual top up ya.. Jika kita berjaya jual simkad ini pada seseorang.
Setiap kali mereka topup, kita akan dapat duit dan duit ini akan dibayar  terus ke dalam akaun bank kita setiap bulan.

Simkad Tone Plus ini adalah simkad yang dikeluarkan oleh Tone Group Sdn Bhd dan berfungsi sama seperti simkad dari telco yang lain seperti Digi, Maxis, Celcom dan sebagainya.

Simkad ini menggunakan talian Tunetalk. Coverage Tunetalk juga luas kerana menggunakan infrastruktur Celcom. Di mana ada signal Celcom , di situ ada signal Tunetalk. Dengan simkad ini, anda boleh call, boleh sms, boleh layari data internet ini.

TETAPI…
TETAPI…
TETAPI…

Apa yang lebih menarik, anda  juga akan dapat banyak faedah dari Tunetalk, AirAsia, Tune Hotel, Tune Insurance & Tune Money. Malah paling best, pakai simkad handphone pun, boleh jana income setiap bulan.

Syarikat yang menghasilkan simkad ini adalah syarikat yang sangat stabil. Jika ingin buat sesuatu kerja, salah satunya, kita kena tahu sama ada syarikat itu benar-benar wujud ataupun penipu sahaja.

Di bawah ini, antara 21 Sebab Saya join Program Tone Plus. Boleh saya katakan 21 Kelebihan Tone Plus sebagai kerja sambilan di internet ataupun bisnes anda.

 

1. Produk Keperluan & Kegunaan harian

Produknya adalah simkad handphone. Memang saya pakai. Sebelum ini setiap bulan habis dekat RM50 hingga RM120 hanya untuk topup handphone. Ia adalah komitmen bulanan. Dengan join Tone Plus ini, saya menukarkan komitmen bulanan sebagai pendapatan bulanan.

Maksudnya daripada liabiliti kepada aset.

 

Produk ini digunakan oleh ramai orang, semua orang pakai handphone, semua orang adalah bakal pelanggan saya dan juga bakal pelanggan anda, pasaran sangat luas. Boleh dikatakan satu Malaysia adalah bakal pelanggan. Bayangkan jika syarikat ini terus berkembang ke luar negara. Sekarang dah banyak negara jiran yang bertanya tentang program Tone Plus ini.

 

2. Produk Kalis Kegawatan Ekonomi

Simkad handphone adalah produk telekomunikasi iaitu produk asas yang penting dalam kehidupan harian kita. Jika berlaku kegawatan ekonomi, kita tidak perlu risau, kerana orang akan tetap menggunakan telefon untuk berkomunikasi. Malah, mungkin akan  menelefon ke sana sini disebabkan masalah kegawatan ekonomi tersebut. Betul tak?

Berbeza dengan produk-produk lain seperti kecantikan. Jika ada masalah ekonomi, biasanya kita akan berjimat dan hanya beli produk-produk keperluan, bukannya produk kehendak seperti produk kecantikan.

 

3. Modal Amat Rendah

Saya tak perlu keluar modal yang banyak, tak perlu jual topup,tak perlu buka kedai pun, hanya modal permulaan untuk beli simkad sahaja. Modal hanya kurang dari RM100 sahaja. Seumur hidup pula tu. Modal serendah itu, dah boleh jadi pengedar. Memang tidak membebankan. Harga simkad Tone Plus: RM98 sahaja.

Bagi saya, dalam apa-apa kerja kita buat, semua perlu keluarkan modal. Nak masuk kerja kerajaan pun, keluarkan modal. Contohnya, kos gambar passport,kos isi borang permohonan dan setem hasil, kos minyak ke tempat kerja, kos makan dan banyak lagi. Semuanya keluarkan modal dahulu.

 

4. Kerja Sambilan

Kerja ini boleh dibuat secara sambilan sahaja. Tak ganggu kerja yang sudah sedia ada. Inilah kelebihan Tone Plus yang saya sangat suka. ^^

 

5. Perniagaan Internet

Kerja sambilan ini sebenarnya boleh dilakukan 100% secara online. Malah program ini dijalankan secara automatik dan mudah menukarkan prospek kepada pelanggan anda.

Melalui online anda tidak perlu jumpa orang, tidak perlu mahir bercakap, tidak perlu ulang-alik ke pejabat pos, tidak perlu mahir bina laman web dan tidak perlu mahir pemasaran internet. Cukup anda hanya ada akaun Facebook atau apa-apa sosial media, dah boleh buat kerja ini.

6. Tidak perlu Follow Up Pelanggan

Program ini mudah dijalankan, tak perlu nak telefon pelanggan untuk beli topup setiap bulan. Pelanggan boleh topup di mana-mana sahaja, dan saya di rumah boleh dapat duit.

Kita bukan jual topup ye. Jual topup, untung sekali je.

Kita sebenarnya jual simkad. Jual simkad, untung berkali-berkali kerana setiap kali pelanggan kita topup, kita akan dapat komisen 13%.

 

7. Potensi Pendapatan Pasif Seumur Hidup

Saya dapat tahu, jika saya buat Program Tone Plus ini, jika saya dah ada network yang besar, setiap bulan saya dapat komisyen topup daripada pelanggan saya.  Bayangkan ahli dibayar komisen 13% daripada jumlah topup semua pelanggan anda.

Contohnya: Jika saya dah ada 1000 pelanggan dan jika minima setiap seorang topup RM30 sebulan. Ini bermakna komisen 13% saya setiap bulan adalah RM3900.

Jika selepas 5 tahun, saya dah ada 10,000 pelanggan atau mungkin lebih & jika minima setiap seorang topup RM30 sebulan, ini bermakna komisen topup 13% saya setiap bulan adalah RM39,000 sebulan. WOW!

8. Banyak Faedah Pengguna Tone Plus

Saya tidak rasa bersalah atau menyesal saya jual simkad ini pada orang lain atau pada keluarga saya. Sebab saya tahu, walaupun mereka tidak suka bisnes atau tak nak kerja sambilan, namun mereka masih dapat kelebihan sebagai pengguna handphone juga.

Jika pelanggan saya hanya guna untuk diri sendiri sahaja pun, dia tetap dapat banyak faedah dan manfaat seperti:

Rebat tunai 3% dari jumlah topup setiap bulanKumpul big point setiap kali topup untuk tebus tiket kapal terbang AirAsia PercumaPerlindungan Kemalangan RM50,000 setiap bulan jika topup lebih RM50 sebulanDiskaun Tune Hotel sehingga 30%Percuma Top UpPercuma CallPercuma data internet dan banyak lagi.

Orang lain pakai handphone, hanya dapat call, sms dan data internet sahaja dengan simkad lain.

Malah terbaru, Syarikat Tone Group memberi kemudahan pinjaman dan biasiswa kepada ahlinya  juga.

 

9. Potensi Pasaran yang luas.

Produk yang dijual ada pasaran yang sangat luas. Industri telekomunikasi adalah industri multi bilion. Antara orang terkaya di Malaysia juga terlibat dalam industri ini, contohnya, Tony Fernandes dan Anandan Krisnen.

Carlos Slim Helu dari Mexico adalah orang kedua terkaya di dunia juga terlibat dalam industri telekomunikasi selepas Bill Gates.

Penduduk di Malaysia 2016, dah capai 31.7 Juta penduduk. Pengguna handphone pula dah mencapai 42 Juta pengguna.  Program Tone Plus ini terbuka kepada semua penduduk Malaysia yang ada handphone termasuk penduduk yang bukan warganegara boleh join kerja sambilan Tone Plus ini.

 

10. Terma & Syarat yang mudah.

Semua penduduk di Malaysia sama ada warganegara atau bukan warganegara boleh join program Tone Plus ini. Jika warganegara, Umur 12 tahun ke atas, dah boleh jana income melalui program ini. Bukan Warganegara, berumur 18 tahun ke atas dan ada memiliki dokumen yang sah.

Dan yang pasti  ada akaun bank di Malaysia supaya senang terima bayaran dan gaji setiap bulan. ^^

Jika tiada, boleh menggunakan akaun bank pihak ketiga dahulu.

 

APA LAGI KELEBIHAN TONE PLUS?

11. Kos penyelenggaran bulan yang sangat rendah.

Syarat untuk kita layak dapat komisen pendapatan juga sangat rendah.

Hanya perlu top up terkumpul RM30 sahaja sebulan. Kita tidak bayar wang tunai RM30 kepada syarikat. Kita hanya topup untuk pakai sendiri. Saya yakin mungkin rakan-rakan semua topup lebih RM30 sebulan. Betul tak? ^^

 

12. Gaji Kedua Setiap 25 Hari Bulan

Beruntung sesiapa yang buat Tone Plus sebagai kerja sambilan sebabnya kita akan dapat gaji atau komisen Tone Plus pada 25 hb setiap bulan. Ini gaji kedua kita semua..

Tone Plus tidak pernah lewat membuat bayaran kepada ahlinya.

Komisen atau pendapatan kita ini akan di bank in kan ke akaun bank tempatan di Malaysia. Anda boleh menggunakan akaun bank pihak ketiga jika masih belum memiliki akaun bank.

 

13. Pendapatan Boleh Diwarisi

Selain pendapatan seumur hidup, pendapatan Tone Plus kita ini boleh diwariskan kepada anak-anak atau ahli keluarga yang lain jika  meninggal dunia.

Pewaris boleh terus menjana pendapatan bulanan ahli Tone Plus yang meninggal dunia dengan syarat No telefon simkad Tone Plus TIDAK EXPIRED.

Jadi, kita tidak perlu risau dengan nasib anak-anak dan keluarga jika kita tiada di dunia lagi. Inilah duit pencen untuk keturunan kita.

 

14. Pelaburan Jangka Panjang

Kelebihan Tone Plus yang seterusnya adalah pelaburan jangka panjang. Kita sebenarnya Menjadikan tanggungan sebagai aset atau sumber kewangan setiap bulan.

Jika sebelum ini, kita mengeluarkan duit untuk beli topup simkad handphone kita, dengan Toneplus, kita dapat duit dari simkad handphone kita. Pelaburan jangka panjang melalui komisen topup pelanggan kita.

Malah pendapatan dalam Tone Plus akan semakin  meningkat setiap bulan disebabkan oleh perkongsian keuntungan daripada ahli pengguna kumpulan kita.

 

15. Perlindungan Kemalangan RM50,000 Percuma

Setiap ahli Toneplus akan dilindungi dengan Etiqa Takaful  sebanyak RM50,000 jika anda topup terkumpul RM50 setiap bulan. Perlindungan ini jika ada kecacatan kekal ataupun kematian. Tiada lagi telco lain yang memberi faedah seperti ini kepada penggunanya.

 

16. Bonus Tahunan

Setiap usahawan atau ahli Toneplus yang aktif menaja setiap bulan, maka syarikat Tone Group akan memberi bonus tahun baru pada setiap bulan Januari tahun baru. Ini adalah salah satu kelebihan Tone Plus.

Contohnya, bonus tahunan adalah diantara 5 – 20% daripada jumlah komisen kita setiap bulan dan akan dikumpul dari januari hingga disember dan dibayar pada tahun baru iaitu setiap bulan Januari.

Contohnya jumlah komisen anda pada Januari 2016 telah mencapai RM10,000 sebulan, dan anda berjaya menaja 10 ahli baru Toneplus maka anda menerima bonus tahun baru sebanyak 20% pada bulan tersebut iaitu RM2000.

RM2000 ini akan terkumpul sebagai bonus dan dibayar pada tahun baru.

 

17. Pelan Pemasaran Yang Unik, Jelas & Tidak Menindas

Program Tone Plus ini sebenarnya mudah difahami. Produk yang ingin dipasarkan adalah simkad handphone keluaran syarikat Tone Plus Sdn Bhd dengan mengunakan talian prabayar Tunetalk.

Ahli dibayar sebanyak komisen antara 13 – 17% apabila membawa dan mendaftarkan pengguna baru ke dalam Tone Plus Tune Talk.

Ingin info lebih mendalam, boleh whatsapp 0134704110

 

18. Syarikat Yang Stabil

Kelebihan Tone Plus seterusnya kenapa rakan-rakan pembaca perlu pilih bisnes Tone Plus sebagai perniagaan atau sebagai kerja sambilan adalah kerana Tone Group adalah Syarikat yang stabil dan hebat.

Dalam mana-mana perniagaan yang kita sertai, sudah pasti syarikat tersebut adalah syarikat yang kukuh dan dipercayai. Bukannya syarikat yang hanya menjalankan skim cepat kaya atau penipuan. Bila dah untung, terus tutup syarikat.

Tetapi syarikat yang membina peluang perniagaan yang hebat ini adalah syarikat yang sangat-sangat dipercayai dan stabil dan telah banyak mencipta nama di Malaysia dan seluruh dunia.

 

19. Tiada Kontrak Khas

Seronoknya Tone Plus ini, kita tidak perlu terikat dengan kontrak. Contohnya,syarikat tidak mewajibkan kita pakai simkad Tone Plus dalam setahun atau ada masa-masa tertentu. Ianya bergantung kepada kita sendiri.

Jika kita ingin cepat jana pendapatan dengan Tone Plus, kita kena bertindak awal buat bisnes dan kerja sambilan ini. Guna Sistem GroupTonePlus.com sebaik mungkin untuk melakukan bisnes Tone Plus 100% secara Online dan hanya bekerja dari rumah.

20. Usahawan Tone Plus & Nikmati Royalti Simkad Tone Plus

Satu lagi kelebihan Tone Plus adalah kita boleh upgrade keahlian menjadi usahawan Tone Plus dan menikmati royalti simkad Tone Plus antara 1 -6% daripada jumlah hasil topup pelanggan kita.

Apabila kita menjual produk lain, kita hanya dapat keuntungan pada masa itu sahaja. Tetapi apabila kita jual simkad Tone Plus, kita akan dapat pendapatan aktif seperti untung runcit dan juga pendapatan pasif yang berulang iaitu keuntungan royalti simkad sebanyak 1 – 6% komisen topup pelanggan kita.

Dalam Tone Plus, Terdapat beberapa Ranking atau Keahlian, iaitu:

NORMAL MEMBER: Komisen Topup 13% + Tiada royalti simkad Tone PlusSERVICE CENTER:  Komisen Topup 15% + Royalti Simkad Tone Plus 1%PREMIUM SERVICE CENTER: Komisen Topup 15% + Royalti Simkad Tone Plus 3.5%BRANCH: Komisen Topup 17% + Royalti Simkad Tone Plus 4.5%PREMIUM BRANCH: Komisen Topup 17% + Royalti Simkad Tone Plus 6%

Royalti Simkad Tone Plus adalah sama maksud dengan Komisen Group Overriding.

Ingin info lanjut, boleh hubungi saya , SMS/Whatsapp dahulu TONEPLUS ke 0134704110.

21. Pelbagai Tawaran Hebat

Syarikat Tone Group sentiasa memberi pelbagai tawaran hebat kepada ahli penggunanya. Antaranya pelancongan, umrah, pertandingan, cabutan bertuah, pinjaman kewangan, biasasiswa dan banyak lagi. Syarikat yang sangat menjaga kebajikan ahlinya.

 

 

Kesimpulannya, saya nampak Tone Plus sebagai peluang terbesar dalam hidup saya untuk ke arah kebebasan kewangan dan masa. Dan saya yakin, ia juga peluang terbesar untuk rakan-rakan pembaca.

Saya harap perkongsian ini memberi gambaran yang jelas tentang program Tone Plus ini.

Tanpa jumpa orang,tanpa mahir bercakap, tanpa simpan stok, tanpa ulang-alik ke pejabat pos dan tanpa mahir pembinaan laman web dan tanpa mahir pemasaran internet.

Hebatkan Tone Plus...

Pastinya anda berminat tentang Tone Plus? ^^

Berminat whatsapp saya 0134704110. Nyatakan butiran anda . Saya akan pos simkad kepada anda dan info pendapatan PASIF yang bakal anda nikmati.

Post a Comment