nuffnang1

.:)

Jan 23, 2017

Gagal Belum Bermula

Malas, Kecewa, Baloq, Penyengan Bukan Anda

Bila Aree aka Zulkarnai berbicara:
0134704110

Today awak promote barang tiada orang nak beli.
Tapi 10 orang tengok iklan awak...

One week awak promote pun tiada orang nak beli . 😯
Tapi dah makin ramai kenal awak and tahu apa yang awak jual .

One month awak promote lagi pun sepi jugakkk ....😂😂😂😂
Tapi lebih 500 friends fb awak dah tahu apa yang awak jual .

Bulan kedua awak give up and terus stop !
Sebab time tuh awak rasa dah tak boleh buat bisnes, tak laku katanya .

Bulan kedua tuh lah ramai pulakkk yang tunggu mana iklan awak, barang awak and business awak . Cust dah ada duit nak beli . Tapi awak ????

Dah pun berhenti ....😢😢😢

Hey bro , hey sis !
Sado sikit boleh tak ?
Jangan pernah mengalah. Maybe bulan pertama agak sukar, tapi selepas tu InshaAllah akan ada .

Yang penting iklan iklan dan terus iklan tanpa henti .
Kan Allah dah cakap " Setelah Kesulitan , Pasti Akan Ada Kesudahan "
Malah 2 kali Dia sebut dalam kalam dia , 2 kali! 😄

Usaha tangga kejayaan 😊😊

Jadi Apa Tunggu Lagi
Tone Plus Penjana Wang
0134704110

http://squadtoneplus.net/?ref=58

Post a Comment