nuffnang1

.:)

Oct 24, 2008

Musim Hujan

Salam sejahtera buat anda semua ...maafkan saya kerana dah hampir seminggu tak buat posting kat sini..bukannya apa cuma sibuk sedikit dalam seminggu ni...selepas raya ni biz pasar malam saya lihat rata-rata menunjukkan sedikit penurunan di semua tempat dan bukan saya seorang yang mengalami keadaan begitu tapi hampir kebanyakkan peniaga pasar malam .

Ramai di antaranya bercerita tentang kejatuhan perniagaan mereka ..bukanya tak untung tapi tak banyak sekadar lepas belanja harian jer..namun pun begitu perniagaan harus tetap di jalankan.

Untuk maklumat anda semua sekarang ni semua tapak pasar malam di Pulau Pinang dan Seberang Perai telah di ambil alih oleh PKR sebagai penganjur dan bukan lagi UMNO seperti dahulu....ini adalah berikutan peralihan kuasa antara BN dan PKR....setiap tapak pasar malam harus di daftarkan semula dan ada yang murah dan mahal....inilah yang hampir berlaku sedikit pergaduhan di Pasar Malam Guar Perahu ....maklumat ni di sampaikan oleh sahabat saya ang berniaga di sana.....pergaduhan ini tercetus akibat rasa tidak puas hati atas sikap penganjur baru yang menaikkan harga tapak ..

Bagi saya pulak..saya malas nak cakap banyak....ikut jer la.. yang penting boleh berniaga....he he he

Ok satu lagi pengumuman untuk anda yang berminat nak beli rumah di sekitar kawasan Sungai Petani, kedah... saya nak jual rumah saya di no 259, Jalan Anggerik 4/23, Taman Aman Jaya, Bandar Aman Jaya, Sungai Petani , Kedah. Rumah Teres 2 Tingkat. Lantai Mozex, Bilik air dan tandas terdapat diatas dan bawah. 3 Bilik, Rumah berpagar besi ..pintu, tingkap semuanya mempunyai grill. Harga Pasaran sekarang RM130,000.00..
tetapi saya nak jual hanya dengan harga RM100,000.00. Sesiapa yang berminat boleh hubungi saya di talian 012-4635092 ( AREE )...Tawaran dibuka kepada>> first come first serve.....
Post a Comment