nuffnang1

.:)

Oct 8, 2010

LEPAS SYAWAL


Salam dan selamat sejahtera buat anda semua...bagaimana perniagaan anda selepas musim raya...banyak persoalan timbul dalam minda anda sendiri, adakah jualan meningkat atau merudum. Yang pastinya hanya anda sahaja yang tahu he he he.

Dari tinjauan dan pemerhatian saya, kebanyakan peniaga merungut jualan jatuh teruk selepas hari raya, kalau yang menjual pakaian tu lagi lah teruk dan ada yang masih bercuti. Tapi apa yang penting anda haruslah bijak memanipulasikan peluang yang ada bagi merancakkan semula perniagaan anda selepas musim raya ini.

Bagaimana yang di katakan merancang?? pengertianya amat luas, ianya merangkumi dari segi modal, tenaga kerja dan hutang piutang anda jadi dalam keadaan sekarang anda mesti bijak membuat percaturan bagi mengelakkan anda terjerat dengan situasi begini.

Cuba anda kurangkan modal dan menjual sekadar mencari belanja harian bukannya keuntungan yang banyak, kerana sekarang juga adalah musim hujan dan hujan sentiasa turun di sebelah malam hari...jika anda gagal mencorakkan perniagaan anda ini..saya risau ianya akan memudaratkan anda sendiri dalam bulan bulan akhir tahun 2010 ini...

Namun kerisauan anda itu boleh di hilang kan dengan membaca buku yang saya beri secara percuma di sini .........>>>>>> THE SILENT PASAR MALAM BILLIONAIRE THEORY
Post a Comment